Autó / motor hírek

12:45

A Tesla először zárt nyereséggel egy teljes évet

Először zárt teljes évet nyereséggel a Tesla: a cég adózott eredménye tavaly 721 millió dollár volt. The post A Tesla először zárt nyereséggel egy teljes évet first appeared on Vezess.

Elolvasom

Csökkent a svájci óragyártó ágazat eladása tavaly. The post Már a svájci órákat sem kapkodják a gazdagok first appeared on Vezess.

Elolvasom

Sokkoló meglepetés a kifinomult, elegáns francia forma alatt felfedezni a bárdolatlan amerikai lóerőket. The post Amerikai V8-assal dobták fel ezt a csodás Citroen DS-t first appeared on Vezess.

Elolvasom

Elkészültek a 2020-as statisztikák, leszorították a trónról a korábbi listavezetőt. The post Megvan, melyik gyártó adta el a legtöbb autót tavaly first appeared on Vezess.

Elolvasom

Szerdán először ült Forma-1-es Ferrariba az olaszok új igazolása, Carlos Sainz. A spanyol élvezettel terelgette a 2018-as versenygépet. The post F1: Átesett a tűzkeresztségen az új Ferrari-pilóta first appeared on Vezess.

Elolvasom

A világ egyik legnagyobb teherszállítója már önmagában is látványos, de amikor hat emelkedik egymás után az ég felé, az tényleg páratlan. The post Ritka látvány, ahogy ez a hat orosz óriásrepülő egymás után felszáll first appeared on Vezess.

Elolvasom

Különleges művészeti installációt készített egy holland alkotó. The post A világ legnagyobb Bibliája hosszabb, mint a Velencei-tó first appeared on Vezess.

Elolvasom

Értékes a nagyszülőkkel töltött idő, főleg ha a végeredmény egy használható, otthon épített lánctalpas. The post Unokájával épített házi lánctalpast az ukrán nagypapa first appeared on Vezess.

Elolvasom