Autó / motor hírek

17:55

Régen minden jobb volt? Frászt!

Az elmúlt évtizedekben óriásit változtak az autók. Összeszedtük, mik azok, amiknek tiszta szívből tudunk örülni

Elolvasom

Nyögvenyelősen, több megszakítással zajlott a Forma-1-es Portugál Nagydíj második szabadedzése, melyen kigyulladt az egyik AlphaTauri, Max Verstappen pedig versenybalesetbe keveredett.

Elolvasom

A Williams csapatfőnöke nem hajlandó megerősíteni, hogy az alakulatnál 2021-ben is ugyanazok vezetnek majd, mint idén. Úgy tűnik, komolyan kell venni a találgatásokat.

Elolvasom

A szabálysértők kiszűrése érdekében a rendőrök folyamatosan ellenőriznek, ezúttal Veszprém megye útjain figyelték a szabálytalankodókat.

Elolvasom

Az Alfa Romeo Forma-1-es pilótái is kiveszik a részüket a márka új csapásmérőjének fejlesztéséből.

Elolvasom

A portimaói pályán lezajlott a Forma-1-es Portugál Nagydíj első szabadedzése. Az F1-esek számára új helyszín sem hozott meglepetést az élen, de egyelőre alapvetően a tapogatózás zajlott.

Elolvasom

Már minden Ford kapható hibridként, de teljesen más rendszer dolgozik a Focusban, mint például a nagy Explorerben.

Elolvasom

Lewis Hamilton önmagának ellentmondva most arról beszél, hogy nem feltétlenül vállalna újabb három évet a Mercedesnél. Hónapokig húzódhat még a hosszabbítás kérdése.

Elolvasom

A Red Bull-os Max Verstappen azt mondja, a döntés nem az övé, de szívesen látná maga mellett csapattársként a Forma-1-es visszatérés lehetőségét kereső Nico Hülkenberget.

Elolvasom

A tatabányai rendőrök pár órán belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy tatabányai telephelyről lopott.

Elolvasom