Autó / motor hírek

12:03

Hivatalos, Miamiba látogat a Forma-1

Vasárnap bejelentették, hogy 2022-től tíz éven át Miamiba is ellátogat a Forma-1-es mezőny. The post Hivatalos, Miamiba látogat a Forma-1 first appeared on Vezess.

Elolvasom

Hétfőtől újra a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a BKK járatai. The post A lazítások miatt változtat a menetrendeken a BKK first appeared on Vezess.

Elolvasom

Már csak idő kérdése, hogy komolyabb akadályokat gördítsen az autógyártás elé a leendő globális kaucsukhiány, amit a gumigyártók még hamarabb megérezhetnek. The post Újabb csapás vár az autóiparra first appeared on Vezess.

Elolvasom

A Kanadai Nagydíj potenciális törlésével új hely szabadulhat fel a versenynaptárban. Úgy tűnik, már meg is van a beugró pálya. The post Ismét visszatérhet egy legendás pályára a Forma-1 first appeared on Vezess.

Elolvasom

A német hatóságok körözték azt a Range Rovert, amivel egy iraki férfi próbált meg átjutni a csanádpalotai határon. The post 24 milliós luxusautóval akadtak fenn a határon first appeared on Vezess.

Elolvasom

Az Alpine elárulta, hogy a téli szünetben problémáik voltak a szélcsatornájukkal. A gondok befolyásolták autójuk fejlesztését is. The post F1: Komoly problémák hátráltatták Alonsóékat first appeared on Vezess.

Elolvasom

Évekig tartó állás után egy észt szaki beindított egy Ikarus 260-ast, amit csak nagyon rövid ideig használtak városi autóbuszként. The post Öröm nézni, ahogyan ez az észt szaki beröffenti az Ikarust first appeared on Vezess.

Elolvasom

Nem csalás, a Jégember tényleg elszundított az Alfa Romeo volánja mögött az imolai Forma-1-es hétvégén! The post F1: Räikkönen lebukott, elaludt autójában first appeared on Vezess.

Elolvasom

A japán gyártó bemutatta a világ első üzemanyagcellás mobil kórházat, ami így nemcsak életeket ment, hanem a környezetet is védi. The post Nincs párja a Toyota mobil kórházának first appeared on Vezess.

Elolvasom

Nem működő közlekedési lámpa, vadonatúj autójával óvatos, mégis figyelmetlenül kanyarodó vezető, tempósan érkező motoros – borítékolható volt a baleset, de mit mondott a bíróság a történtekről? The post Szabályt szegett, de a motorost hibáztatta a gázoló f

Elolvasom