Bulvár hírek

02:00

Tapló Télapó 2. - Teljes film - Visszanézhető: 2020.02.23-ig

Rendező: Mark Waters Szereplők: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox, Brett Kelly, Christina Hendricks

Elolvasom

Rendező: Danny Boyle Szereplők: April Bowlby, Corin Nemec, Virginia Williams, Brody Hutzler, Faith Graham, Zac Garred

Elolvasom

 Világszerte is példaértékű lehet a Nemzeti Hauszmann Program keretében megújuló budai Vár és az ahhoz tartozó épületek. Magyarország határidőre, az UNESCO által rögzített tartalmi és formai követelményeknek megfelelően elkészítette a budapesti világörökségi helyszín állapotmegőrzési jelentését.  

Elolvasom

Magyarországi látogatásra hívta Ferenc pápát a Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus alkalmából Áder János köztársasági elnök pénteken.

Elolvasom

Az éllovas Ferencváros 1-0-ra legyőzte a vendég MOL Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának rangadóján szombaton, így nagy lépést tett a címvédés felé.

Elolvasom

Az elmúlt évben 4,9 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék (GDP) az előző évihez képest – jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal. Varga Mihály pénzügyminiszter szerint Magyarország gazdasága az EU élvonalába tartozik.

Elolvasom

Anne Frank híres író szeretett volna lenni, a kamaszlány történte aztán a történelem borzalmas eseményei miatt memento lett, de ugyanakkor a töretlen remény regénye is. Az Operettszínház Anne Frank naplója monooperáját Süle Dalma adja elő, az est második felében a nézők A képfaragó című darabot tekinthetik meg. A sajtóbemutatóra elfogadta az alkotók meghívását Fahidi Éva színésznő, holokauszttúlélő.

Elolvasom

 Magyarország lakosságának 80 százaléka támogatja a Liget Budapest Projekt teljes körű megvalósítását a Városliget megújítására vonatkozó konkrét tervek ismeretében - derült ki az Inspira Research Group által készített felmérésből.

Elolvasom

Szereplők: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic

Elolvasom