Életmód hírek

09:48

Több tucat millió védőfelszerelést osztottak szét a dél-amerikai országban

A brazil kormány 14,2 millió maszkot, 24 millió kesztyűt, 60 ezer védőszemüveget osztott szét országszerte a koronavírus-járvány megfékezése végett – adta hírül hétfőn a brazil egészségügyi minisztérium.

Elolvasom

Szijjártó Péter elmondta: „Magyarország történetének legnagyobb hazatérési akciója zajlik”, eddig több mint 5500 magyar állampolgár hazatérését segítették.

Elolvasom

Megjelent a Magyar Közlönyben a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény. A törvény keddtől hatályos, hatályvesztéséről a veszélyhelyzet megszűnésével az Országgyűlés dönt.

Elolvasom

Mráz Ágoston hangsúlyozta, a kormány döntéseit továbbra is felül lehet vizsgáltatni az Alkotmánybírósággal, ezért nem igaz, hogy a felhatalmazás korlátlan hatalmat biztosít.

Elolvasom

Az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma mintegy 64 ezerrel 786 228-ra nőtt kedd reggelre a világban. A Covid-19 betegségben eddig 37 820-an vesztették életüket, az utóbbi egy napban mintegy négyezren. A meggyógyultak száma 165 889, körülbelül 14 ezer

Elolvasom

A politikus egyúttal kritikát fogalmazott meg amiatt, hogy nincsen egységes uniós iránymutatás, így a felelősség java most a tagállamokra zuhan.

Elolvasom

Az Európai Néppárt alelnöke egyúttal kritikát fogalmazott meg amiatt, hogy nincsen egységes uniós iránymutatás, így a felelősség java most a tagállamokra zuhan.

Elolvasom

A Mester.inf.elte.hu című honlap adatbázisa a 2005 és 2017 közötti összes közismereti emelt és szakmai programozási érettségi feladatát tartalmazza.

Elolvasom

A technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető. A mai adatokat az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján ismertetik.

Elolvasom