Hírek nőknek

12:52

Karfiolrizs pestóval és grillezett paradicsomokkal – egy nagy adag sajtot olvasztottunk a tetejére

Ha te is spórolnál a kalóriákkal, mégsem mondanál le a finom falatokról, ez a remek zöldséges fogás biztosan tetszeni fog. Ha éppen nem zavarnak a zsírosabb hozzávalók, egy nagy kanál tejfölt és egy adag reszelt sajtot is olvassz a tetejére.

Elolvasom

Nyugi, ez még nem jelenti azt, hogy elment az esze. A szakemberek elmondják, valójában miről lehet szó.

Elolvasom

Ha diétás, mégis nagyon finom ebéd- vagy vacsoratippet keresel, ezt a fogást próbáld ki. Melegen és hidegen is finom, így akár munkahelyi ebédként is tökéletesen megállja a helyét. Ha nem számítanak a kalóriák, mogyoróvajat is kanalazz a mártásba.

Elolvasom

Mi nagyon szeretjük a sűrű raguleveseket, és ha te is így vagy vele, dobd össze ezt az egyszerű bablevest valamelyik ebédre vagy vacsorára. Húsos változatban is finom, ha pedig vega vagy, füstölt paprikaporral és szejtánkockákkal készítsd.

Elolvasom

Megőrjít az állandó lárma? Mutatjuk, mit tehetsz, hogy többé ne kelljen együtt élned vele.

Elolvasom

Égő madarak, levágott fejek, kitépett szívek és keresztre feszített kalózok – a bosszú nem ismer határokat, ezt bizonyítják az alábbi horrorisztikus történetek.

Elolvasom

A távoli vadnyugat véres pisztolypárbajainak kellős közepébe érkezünk.

Elolvasom

Mi igaz az oly népszerű meséből? Nem is annyira légből kapott, mint gondolnád. Mulan valószínűleg tényleg létezett, és 12 évig harcolt a hazájáért.

Elolvasom

Ez itt az egyperces kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Elolvasom

Lehet, hogy furcsán hangzik, de nehéz helyzetekben nemcsak a pszichológiához fordulhatunk segítségért, hanem a filozófiához is.

Elolvasom