Regisztráció

@mailbox.hu
Legalább 10 betű legyen, kell bele nagy- és kisbetű, és legalább egy szám.
Kérjük, fogadd el az Adatkezelési szabályzatot!
Csak sikeres regisztrációt tárolunk. Ez egy fizetős szolgáltatás. Miért?

Felhasználási feltételek, adatvédelem

A szabályzat hatálya

Jelen szabályzat a www.mailbox.hu címen elérhető oldalra terjed ki. Ellenkező kikötés hiányában a szabályzat hatálya nem terjed ki azon adatkezelésekre, melyek az oldalon hirdető harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, egyéb kampányaihoz kapcsolódnak, továbbá olyan honlapok adatkezeléseire, melyekre a www.mailbox.hu oldalon található hivatkozás vezet.

Az oldal szolgáltatása

A www.mailbox.hu oldal internetes levelezést biztosító rendszer. Az oldal szolgáltatását igénybe vevő személy (továbbiakban: felhasználó) a jelen szabályzatban foglaltakat köteles betartani. A szabályzat elfogadása a szolgáltatás igénybe vételének feltétele.

Regisztráció, adatlap, felhasználói profil

Az oldal szolgáltatásának igénybe vétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a felhasználónak kötelező megadnia felhasználói nevét, amely egyúttal az e-mail címe előtagja is lesz. A felhasználó e-mail címe a következőképpen épül fel: felhasználói-név@mailbox.hu.

A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia nevét és jelszavát. Az adatok a felhasználó azonosítására, továbbá a kapcsolattartásra szolgálnak.

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy alternatív e-mail címet adjon meg. A szolgáltatáshoz megadott jelszó elvesztése esetén, vagy az email fiók törlését megelőző értesítés céljából ez az alternatív email cím használatos.

A fentieken túl egyes szolgáltatásokhoz további adatkezelések kapcsolódhatnak. Ezen, önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelésekre a jelen szabályzat rendelkezései megfelelően irányadóak. A további adatkezelések elsősorban a szolgáltatás nyújtásához, az Üzemeltető által szervezett nyereményjátékokhoz, egyéb, reklámozási célú kampányokhoz kapcsolódnak. Ezen adatkezelések esetében az adatszolgáltatás önkéntes. A megadott adatok valódiságát az üzemeltető nem ellenőrzi.

Személyes adatok kezelése

A felhasználó jogosult a megadott adatainak módosítására és jogosult a regisztrációja törlésére.

A regisztráció, valamint az oldal megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen, naplófájlban rögzített adatok csak statisztikai célra kerülnek felhasználásra, azokat 30 napon túl a rendszer automatikusan törli.

A kezelt adatokat törvényi rendelkezése hatósági megkeresésekre, egyéb esetekben az érintett kifejezett hozzájárulása alapján harmadik személy részére továbbításra kerülnek.

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail címre reklámot is tartalmazó hírlevelet, illetve kifejezetten reklámot tartalmazó e-mailt fogadjon.

A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a reklámok fogadásához a megadott adatait kiválasztás céljából felhasználják.

A Mailbox.hu a Google Inc. analitikai és reklámkiszolgáló szolgáltatásait használja. Ezen szolgáltatásokhoz kapcsolódó Adatvédelmi Irányelvek, Általános Szerződési Feltételek itt olvashatóak: https://policies.google.com/privacy?hl=hu-HU

A Szabályzat módosítása

Jelen szabályzatnak nincs időbeli hatálya, bármikor módosítható. A felhasználó dönthet a módosítás elfogadásáról, vagy ennek hiányában a regisztrációja törléséről.

A felhasználók felelőssége, regisztráció törlése

A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja.

A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók érdekeit sérti. Jogellenes, ha a felhasználó mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül teszi közzé, vagy cselekményével, kommunikációjával más becsületét, jó hírnevét, szellemi alkotásokhoz fűződő jogait sérti. Minden felhasználó köteles tartózkodni a rasszista, valamely vallást, vagy kisebbséget sértő megnyilvánulásoktól, továbbá minden obszcén, trágár, illetve egyéb olyan megnyilvánulástól, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen.

A felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. A felhasználó köteles:

  • tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely az oldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat;
  • tartózkodni kéretlen reklámlevelek (spam) küldésétől;
  • tartózkodni olyan jellegű levelek küldésétől, amelyek akár méretük, akár tartalmuk, akár csatolmányuk okán alkalmas arra, hogy azzal a rendszerben vagy a címzett rendszerében kárt okozzon, vagy a rendszer működését bármely módon hátráltassa.

A felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal működésének megzavarását, akadályozását vonja maga után. A felhasználó nem folytathat olyan tevékenységet, amely az oldal informatikai biztonságát veszélyezteti, vagy valamely termék, szolgáltatás reklámozására irányul.

A szabályzatot sértő felhasználó az oldalról kizárható, regisztrációja törölhető.

A felhasználó regisztrációja és postafiókja 90 napon túli inaktivitás után törölhető.

Felelősség, szavatosság kizárása

A szolgáltatás szünetmentessége nem szavatolt, a működési zavarok által okozott problémák és a felhasználók magatartásáért a felelősség kizárva.

Üzemeltető

Üzemeltető: Yellow Hashtag OÜ. Regisztrációs szám: 16148756. Cím: Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 5, 10145. Kapcsolatfelvétel: https://yellowhashtag.com/contact

Miért regisztráljak?

Hogy néz ki az email címed, valami1830@akarhol.ize?

A Mailbox.hu-nál nagy valószínűséggel a vezetéknév.keresztnév@mailbox.hu vagy a keresztnév.vezetéknév@mailbox.hu cím még nem foglalt. Ha mégis gyakoribb névre regisztrálnál és ezek foglaltak lennének, automatikusan javasolni fogunk olyan címet, ami biztosan nem foglalt, meglehet, pont az fog megtetszeni.

Magas szintű mobil támogatás

A levelezés kényelmes mobiltelefonos elérése ma már alapkövetelmény. Ettől azonban a Mailbox.hu sokkal többet ad.

Dropbox és Google Drive támogatás

A csatolmányok kezelése - valljuk meg - mobilon nem is annyira egyszerű dolog. Másoknál. A Mailbox azonban támogatja a két legjelentősebb online tárhelyszolgáltató a Dropbox és a Google Drive szolgáltatásait. Ide tárolhatod és innen becsatolhatod a képeidet, videóidat, önéletrajzodat, mindent, amihez elvben kellene az otthoni géped is. Tedd a fontos doksijaidat a felhőbe és legyen kéznél, amikor csak kell!

Egyedi aláírások

Minden leveled végére képpel illusztrált aláírást társíthatsz. Ez lehet az arcképed, lehet egy logó, lehet a hangulatodnak éppen megfelelő fotó, bármi. Tedd személyessé minden egyes leveledet! Ehhez egy nagyon egyszerű szerkesztőt adunk támogatásként.

Többféle kezelő felület

Mindenkinek más az ízlése. Így mi sem egy fix felületet adunk a levelezéshez, próbáld ki mindet, az egyik biztosan jobban fog tetszeni, mint a másik. Van Gmail-szerű elrendezés, van Outlook és úgynevezett Droid nézet is. Kíváncsi vagy? Tudod, hogy nézheted meg. Regisztrálj!

Miért kell fizetni?

Az áram pénzbe kerül. Az internet kapcsolat is. És mi is eszünk, iszunk, tankolunk. Mindemellett a biztonsági szintet is növeli, ha nem engedünk napi több ezer névtelen regisztrációt.

Ha már fizetek, reklámmentes lesz a levelezési felület?

Te döntöd el és ehhez nem kell az ügyfélszolgálatot sem felkeresned: a beállításoknál tetszés szerint kapcsolhatod a reklámokat ki, vagy be. Ha bekapcsolod, azzal további támogatást adsz a rendszernek, amiért hálásak vagyunk, de ha nem, elfogadjuk a döntésedet és örülünk annak, hogy velünk levelezel.

Az ördög a részletekben bújik meg

Apróságoknak tűnnek a fejlesztések, amiket a belépési oldal mellett kihasználhatsz, de ezek mind nagyon hasznos dolgok, és minden belépéskor találkozol velük.

Névnapok

Mindig tudni fogod, milyen névnap van ma. De ekkor már majdnem el vagy késve. Ezért mindig kiírjuk, hogy holnap milyen névnap lesz. Legalább arra fel tudsz készülni.

Árfolyamok

Látni fogod az aktuális EUR (€) és GBP (£) árfolyamokat. Jelenleg ez a két legfontosabb valuta, amivel a magyar felhasználók dolgoznak.

Időjárás

Gyors áttekintést kapsz a napi maximum és minimum hőmérsékletekről. A saját városodra ezek az infók testreszabottan érkeznek a belső felületen.

Hírek minden mennyiségben

A legfrissebb híreket át tudod futni még belépés előtt csaknem egy tucatnyi kategóriában, a gazdasági hírektől a sport és technikai híreken át akár a bulvársajtó infókig. Hacsak ezzel szórakoztatod magad utazás közben a munkahelyedre, már olvasottabb leszel, mint az átlag. A híreket a belső felületen szintén testreszabottan ki tudod magadnak alakítani.

Mindig kell egy másik email cím

Ahogy mi is kérünk másodlagos email címet a regisztrációkor, más rendszerek is kérnek ilyeneket például az elveszített jelszó visszaszerzése végett. Szerezz magadnak egy Mailbox címet, akár elsődleges, akár másodlagos címnek!

Privát szféra

Vannak üzenetek, melyeket célszerű nem a céges levelezésen keresztül kezelni. Válaszd le a magán leveleidet a munkahelyi címedről, cseréld ki a közösségi média (Facebook, Instagram, stb.) kapcsolati címeit is erre!

Függetlenség

Sok mobil- vagy internetszolgáltató ad email címet a szolgáltatása mellé. Szolgáltató váltáskor azonban ezek a címek elvesznek és az erre a címre készített vásárlások, regisztrációk, stb. elérhetetlenek lesznek. A Mailbox független. Ezt használd!

Regisztráció

Csak a csillaggal jelölt mezők kötelezőek. Külföldről regisztrálsz? 0000 irányítószámot használj!

Regisztráció

Véglegesítsd a regisztrációdat MOST! Az előfizetés egy évre szól. A fizetési eljárás néha hosszabb ideig is eltarthat - akár 1 percen is túl - türelmet kérünk.

Arany

Ez a biztonságos regisztrációhoz szükséges.

Reklám: IGEN

Kikapcsolható: Igen

Tárhely: 2 GB

1 EUR

Egy havi díj

Ezt javasoljuk

Gyémánt

A reklámmentes felülethez nagyobb tárhely is jár.

Reklám: IGEN

Kikapcsolható: Igen

Tárhely: 5 GB

2 EUR

Egy havi díj

Örökös tag

A kemény mag választása. Nagyon köszönjük.

Reklám: IGEN

Kikapcsolható: Igen

Tárhely: 10 GB

99 EUR

Egyszeri díj

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk!

Kérjük, oszd meg az új címedet!

Nem, köszönöm. Most inkább szeretnék bejelentkezni.