Támogasd a Mailbox-ot!

Egész évben számítunk Rád

Az internetes levelezés szolgáltatása nem egyszerű dolog. Nem egyforma tartalmat adunk mindenkinek, mint egy online magazin, mindenkinek saját postafiókja van, saját levelekkel, tárhellyel, vírus- és spam védelemmel, sok-sok egyéni problémával. Ezeket oldjuk meg minden nap, hétvégén és ünnepnapokon, éjjel-nappal.

A költségek nem kicsik és a felületen megjelenített reklámok messze nem fedezik a működést. Lapozz lentebb és olvasd el a részleteket is! De ha már ennyiből is átjött, akkor csak kattints a nyomógombra!

Mi a terv?

Az adománygyűjtés célja

Fejlesztésekre, eszközökre, napi működésre kell költenünk a legtöbbet. És hogy konkrétan mire?

  • A jelenlegi fejlesztés befejezése
    Ügyfélszolgálatot támogató és forgalom elemző szoftvert készítünk.
  • Mobil eszközök
    Építünk egy mobil ügyfélszolgálati pontot, ehhez gyors hálózatot kezelni képes telefont és laptopot vásárolunk.
  • Többnyelvű felület
    Sokan élnek hazánkban, akiknek nem magyar az anyanyelvük. Kialakítunk más nyelvű belépési felületeket is.

Csak tömören

Magyar

Mailbox Pont Hu. Ez mindent elmond. Ha kérdésed van, akkor van kihez fordulni, a saját nyelveden.

20 éves

A rendszer csaknem egyidős a magyar internettel. Minden válságot túlélt. Itt lesz 20 év múlva is.

Biztonságos

A böngészős felületet, az asztali- és mobil nézetet, a küldést és a fogadást is erős titkosítással védjük.

Alkalmazkodó

Mindegy, hogy milyen nagy vagy kicsi a képernyő, amin a leveleidet kezeled, a felület ehhez alkalmazkodik.

Hazai adattárolás

Az adatokat magyarországi, védett szerverparkokban tároljuk, csak jogosult mérnökök férnek a gépekhez.

Meglepően modern

A világ gyorsul, benne te is, mi is. Figyelünk Rád, válaszolunk a kérdéseidre. Videókkal is.

Kérdések

Miért támogassam a Mailbox.hu-t?

A levelezés kiszolgálása sok erőforrást, azaz sok pénzt igényel. Nem csak egy egyszerű weboldalt üzemeltetünk. A levelek jönnek, mennek, megállás nélkül. Mielőtt azonban a postafiókodba érkeznek, spam- és vírusvédelem alá vetjük őket, ráadásul használattól függően mobiltelefonos és asztali levelezőprogramokat is kiszolgálunk. A két utóbbi megoldás azért fontos, mert a saját felületeden egyáltalán nincsenek reklámmegjelenések.

De a regisztráció alkalmával már fizettem

Igen, ennek azonban első sorban biztonsági azonosítás volt a célja. Százával, egyes esetekben több ezrével regisztráltak spammerek Mailbox fiókokat. Ennek egyetlen módon tudunk gátat szabni, ha nem engedünk 100%-os ingyenes hozzáférést a regisztrációkhoz. Még így is oda kell figyelnünk a nem kívánt forgalomra, de már most érezhetően lecsökkent a felhasználási feltételeket nem figyelembe vevő regisztrációk száma.

Mennyi pénzzel tudok segíteni?

Az egyszeri támogatásoknak is nagyon örülünk, minden összegnek van helye. Ha hosszabb távon használod az email címedet, megtisztelsz bennünket azzal, ha a támogatást rendszeresen, havonta megítéled nekünk.

Látható is lesz, hogy mire fordítjátok a támogatást?

Igen. A stabilabb üzem már most is látszik, emellett pedig tervezzük, hogy ha megfelelő számú felhasználó támogatja a rendszerünket, akkor számukra a levelezési felületen a reklámokat lekapcsolhatóvá tesszük.

Hitelkártyával támogatnék, nincs PayPal számlám

A PayPal nem csak a saját fiókjával tud támogatást befogadni, biztonságos hitelkártyás fizetési csatornát is nyújt hitelkártyás tranzakciók lebonyolításához.

Értem, de ez mégis csak internet, minden ingyen van, nem?

Sok dolog van ingyen, ez tény. Más levelezési szolgáltatók is adnak email címet, teljesen díjmentesen. Nevek említése nélkül is világos azonban, hogy ezek a szolgáltatók egyéb bevételeikből képesek finanszírozni a működésüket. Nálunk nincs egyéb bevétel. Az, hogy idáig olvastad a tájékoztatásunkat, számunkra azt jelenti, hogy érdekel, mi kell a működésünkhöz. Reméljük, téged is a Mailbox támogatói közt üdvözölhetünk.