Írj nekünk!

Ne felejtsd el megadni azt az email címedet, amivel a kérdésed kapcsolatos. Azt az email címet is kérjük, ahová várod a válaszunkat. Hibajelzés előtt olvasd el a Súgó oldalunkat. Kérjük, hogy válaszcímként NE add meg a problémás email címedet, hiszen akkor nem tudod elolvasni a válaszunkat!

Üzenetküldés
@mailbox.hu
Üzenet *
Kérjük, fogadd el az Adatkezelési szabályzatot!

Felhasználási feltételek, adatvédelem

A szabályzat hatálya

Jelen szabályzat a www.mailbox.hu címen elérhető oldalra terjed ki. Ellenkező kikötés hiányában a szabályzat hatálya nem terjed ki azon adatkezelésekre, melyek az oldalon hirdető harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, egyéb kampányaihoz kapcsolódnak, továbbá olyan honlapok adatkezeléseire, melyekre a www.mailbox.hu oldalon található hivatkozás vezet.

Az oldal szolgáltatása

A www.mailbox.hu oldal internetes levelezést biztosító rendszer. Az oldal szolgáltatását igénybe vevő személy (továbbiakban: felhasználó) a jelen szabályzatban foglaltakat köteles betartani. A szabályzat elfogadása a szolgáltatás igénybe vételének feltétele.

Regisztráció, adatlap, felhasználói profil

Az oldal szolgáltatásának igénybe vétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a felhasználónak kötelező megadnia felhasználói nevét, amely egyúttal az e-mail címe előtagja is lesz. A felhasználó e-mail címe a következőképpen épül fel: felhasználói-név@mailbox.hu.

A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia nevét és jelszavát. Az adatok a felhasználó azonosítására, továbbá a kapcsolattartásra szolgálnak.

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy alternatív e-mail címet adjon meg. A szolgáltatáshoz megadott jelszó elvesztése esetén, vagy az email fiók törlését megelőző értesítés céljából ez az alternatív email cím használatos.

A fentieken túl egyes szolgáltatásokhoz további adatkezelések kapcsolódhatnak. Ezen, önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelésekre a jelen szabályzat rendelkezései megfelelően irányadóak. A további adatkezelések elsősorban a szolgáltatás nyújtásához, az Üzemeltető által szervezett nyereményjátékokhoz, egyéb, reklámozási célú kampányokhoz kapcsolódnak. Ezen adatkezelések esetében az adatszolgáltatás önkéntes. A megadott adatok valódiságát az üzemeltető nem ellenőrzi.

Személyes adatok kezelése

A felhasználó jogosult a megadott adatainak módosítására és jogosult a regisztrációja törlésére.

A regisztráció, valamint az oldal megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen, naplófájlban rögzített adatok csak statisztikai célra kerülnek felhasználásra, azokat 30 napon túl a rendszer automatikusan törli.

A kezelt adatokat törvényi rendelkezése hatósági megkeresésekre, egyéb esetekben az érintett kifejezett hozzájárulása alapján harmadik személy részére továbbításra kerülnek.

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail címre reklámot is tartalmazó hírlevelet, illetve kifejezetten reklámot tartalmazó e-mailt fogadjon.

A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a reklámok fogadásához a megadott adatait kiválasztás céljából felhasználják.

A Mailbox.hu a Google Inc. analitikai és reklámkiszolgáló szolgáltatásait használja. Ezen szolgáltatásokhoz kapcsolódó Adatvédelmi Irányelvek, Általános Szerződési Feltételek itt olvashatóak: https://policies.google.com/privacy?hl=hu-HU

A Szabályzat módosítása

Jelen szabályzatnak nincs időbeli hatálya, bármikor módosítható. A felhasználó dönthet a módosítás elfogadásáról, vagy ennek hiányában a regisztrációja törléséről.

A felhasználók felelőssége, regisztráció törlése

A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja.

A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók érdekeit sérti. Jogellenes, ha a felhasználó mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül teszi közzé, vagy cselekményével, kommunikációjával más becsületét, jó hírnevét, szellemi alkotásokhoz fűződő jogait sérti. Minden felhasználó köteles tartózkodni a rasszista, valamely vallást, vagy kisebbséget sértő megnyilvánulásoktól, továbbá minden obszcén, trágár, illetve egyéb olyan megnyilvánulástól, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen.

A felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. A felhasználó köteles:

 • tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely az oldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat;
 • tartózkodni kéretlen reklámlevelek (spam) küldésétől;
 • tartózkodni olyan jellegű levelek küldésétől, amelyek akár méretük, akár tartalmuk, akár csatolmányuk okán alkalmas arra, hogy azzal a rendszerben vagy a címzett rendszerében kárt okozzon, vagy a rendszer működését bármely módon hátráltassa.

A felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal működésének megzavarását, akadályozását vonja maga után. A felhasználó nem folytathat olyan tevékenységet, amely az oldal informatikai biztonságát veszélyezteti, vagy valamely termék, szolgáltatás reklámozására irányul.

A szabályzatot sértő felhasználó az oldalról kizárható, regisztrációja törölhető.

A felhasználó regisztrációja és postafiókja 90 napon túli inaktivitás után törölhető.

Felelősség, szavatosság kizárása

A szolgáltatás szünetmentessége nem szavatolt, a működési zavarok által okozott problémák és a felhasználók magatartásáért a felelősség kizárva.

Üzemeltető

Üzemeltető: Yellow Hashtag OÜ. Regisztrációs szám: 16148756. Cím: Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 5, 10145. Kapcsolatfelvétel: https://yellowhashtag.com/contact

Súgó

Új email cím regisztráció, meglévő email cím azonosítás

Új regisztrációkat már csak úgy lehet létesíteni, ha egyrészt biztosítjuk a korrekt email cím foglalást, másrészt az üzemeltetéshez némi támogatást igénylünk. A fenntartást nagyban segíti, valamint a biztonsági szintet is növeli, ha nem engedünk napi több ezer névtelen regisztrációt, és természetesen, ha ezek a regisztrációk egy minimális összeggel támogatják a fenntartást. A támogatás díját évente egy összegben szükséges minden email címre eljuttatni. Biztonságos hitelkártya elfogadás és PayPal csatorna is rendelkezésre áll a fizetés megoldására.

Ha már fizetek, reklámmentes lesz a levelezési felület?

Te döntöd el és ehhez nem kell az ügyfélszolgálatot sem felkeresned: a beállításoknál tetszés szerint kapcsolhatod a reklámokat ki, vagy be. Ha bekapcsolod, azzal további támogatást adsz a rendszernek, amiért hálásak vagyunk, de ha nem, elfogadjuk a döntésedet és örülünk annak, hogy velünk levelezel.

Inaktív fiók

Ha az email címed inaktív, és nem kaptad meg - vagy nem találtad meg - a visszaállításáról küldött levelünket, a Kapcsolat oldalunkon kérj segítséget!

Hasznos infók

A nyitó oldal tetején mindig aktuális napi információkat jelenítünk meg. Az aktuális névnap mellett a holnapi névnap is látható, e mellett a fontosabb valutaárfolyamok és időjárási infók is olvashatók.

Belépés

A levelező belső felületére belépés után jutsz el. Ehhez a login mezőbe írd be felhasználói neved (ez az e-mail címben a @ előtti rész). Nem kell megadni a teljes email címet. Ez után a jelszó mezőben add meg az e-mail címhez a regisztráció alkalmával beállított titkos jelszavadat. A jelszó megadása után az ENTER gomb benyomásával is beléphetsz, nem kell az egérrel a belépési gombra kattintani.

Reklámblokkolók

A belső oldalak nem működnek jól, ha a reklámblokkolók a böngésződben be vannak kapcsolva. A szolgáltatást nem kell teljesen kikapcsolni, de meg kell engedni, hogy a Mailbox.hu név esetében tegyen kivételt. Az AdBlock használata esetén kattints a böngésződ jobb felső sarkában lévő piros kezecskére. A lenyíló ablakban válaszd ki a "Don't run on pages on this domain" menüpontot. AdGuard esetében egyszerűen kattints a lenyíló ablakban a közepén található kis zöld pipára, ezzel engedélyezve mindkét programnál a reklámok megjelenését.

Jelszó csere

Jelszó cseréhez be kell lépni és a Beállítások menün keresztül a Jelszó menüpontra kattintva lehet kezdeményezni a jelszó megváltoztatását.

Elfelejtett jelszó

A regisztráció során megadott másodlagos email cím alkalmas arra, hogy a jelszó elfelejtése esetén oda segítséget tartalmazó levelet küldjünk. Ennek az alternatív email címnek az elérhetőségét regisztráció után és a cím módosítása után is ellenőrizzük. Ha hibát jelez a rendszer, vélhetően inaktív a fiókod, vagy nincs hozzá érvényes másodlagos email cím. Ez esetben üzenj nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül.

Böngészők

A levelező rendszer teljes kihasználásához Windows rendszerekben javasolt a Firefox, Opera vagy a Chrome böngészők használata, Apple eszközökön a Safari böngésző, Linux operációs rendszerben szintén a Firefox. A mobil eszközökön alapértelmezésben működő böngészők használata szintén támogatott. Az Edge böngésző használata nem támogatott.

Választható sablonok (skinek)

Többféle levelezési felületet használhatsz. Kattints a Beállítások menü -> Felhasználói felület menüpontra. Az érkező ablakban Kinézet szekcióban látod felsorolva a választható felületeket. Próbáld ki mindet! Az egyik biztosan tetszeni fog.

Aláírás szerkesztő

Ezt a következő képpen találod meg. Kattints a Beállítások menü -> Azonosítók menüpontra, majd ott az email címedre. Az érkező ablakban egyrészt engedélyezheted az aláírás használatát. Ekkor rögtön adunk egy előre megszerkesztett mintát, amit kedvedre módosíthatsz. Ehhez a Szerkesztő megnyitása nyomógombot kell megkattintani. Ne felejtsd el a szerkesztés végével a Mentés nyomógombra kattintva véglegesíteni az aláírásodat.

Adatok

A regisztrációnál megadott adatokat kijavíthatod, pontosíthatod. A Beállítások menüpontot megkeresve a Személyes adatok menüpontra kattintva éred el az űrlapot. Ugyan itt kezdeményezheted a fiókod törlését is.

iPhone/iPad és Android email app beállítások

Amennyiben a leveleidet mobil eszközön működő levelezőprogrammal is szeretnéd olvasni, a fiók beállításoknál a következőket kell megadni:

IMAP elérés

 • Felhasználói név: a teljes e-mail cím
 • Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
 • Bejövő levelek kiszolgálója: imap.mailbox.hu
 • Port: 143
 • Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
 • Hitelesítési módszer: normál jelszó

POP3 elérés

 • Felhasználói név: a teljes e-mail cím
 • Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
 • Bejövő levelek kiszolgálója: pop3.mailbox.hu
 • Port: 995
 • Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
 • Hitelesítési módszer: normál jelszó

SMTP elérés

 • Felhasználói név: a teljes e-mail cím
 • Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
 • Kimenő levelek kiszolgálója: smtp.mailbox.hu
 • Port: 587
 • Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
 • Hitelesítési módszer: normál jelszó

Asztali PC-n használt programok esetén is (Outlook, Thunderbird, stb.) ugyan ezek az adatok érvényesek.

Korlátozások

Ha azt tapasztalod, hogy a fiókodból nem tudsz levelet küldeni, vagy nem érkeznek meg a leveleid, akkor az alábbiakat javasoljuk:

 • Változtass jelszót!
 • Ne küldj százával leveleket egyszerre. (osztálytalálkozó-, esküvő szervezés, stb.) Egy perc alatt el tudod küldeni a meghívókat 2-3 emailben is, ezt a partner email rendszerek jobban szeretik.
 • Változtass jelszót! Igen, ezt már egyszer mondtuk, de nem győzzük hangsúlyozni. Sokszor az az oka a korlátozásnak, hogy a fiókod jelszavát valahogy kitalálták, és kéretlen levelek küldésére használták. A Micimackó2020 jelszó egyébként technikailag megfelelő, de viszonylag hamar kitalálható.

Elérhetőség

Probléma, észrevétel, javaslat esetén a kapcsolatfelvételi űrlapon lehet bejelentést tenni. Ez elérhető, ha erre a linkre kattintasz: Kapcsolat

Karbantartási napok után - ez a tapasztalat - mindig nagyobb mennyiségben kapunk leveleket az ügyfélszolgálatra. Türelmeteket kérjük, mindenkinek válaszolunk. Ez alkalmasint 2-3 napot is igénybe vesz. Itt is elmondjuk: ha nem jelöltél meg olyan email címet, amit el tudsz olvasni és ahová válaszolni tudunk, akkor a kéréseddel nem tudunk mit kezdeni.