Súgó

Új email cím regisztráció, meglévő email cím azonosítás

Új regisztrációkat már csak úgy lehet létesíteni, ha egyrészt biztosítjuk a korrekt email cím foglalást, másrészt az üzemeltetéshez némi támogatást igénylünk. A fenntartást nagyban segíti, valamint a biztonsági szintet is növeli, ha nem engedünk napi több ezer névtelen regisztrációt, és természetesen, ha ezek a regisztrációk egy minimális összeggel támogatják a fenntartást. A támogatás díját évente egy összegben szükséges minden email címre eljuttatni. Biztonságos hitelkártya elfogadás és PayPal csatorna is rendelkezésre áll a fizetés megoldására.

Ha már fizetek, reklámmentes lesz a levelezési felület?

Te döntöd el és ehhez nem kell az ügyfélszolgálatot sem felkeresned: a beállításoknál tetszés szerint kapcsolhatod a reklámokat ki, vagy be. Ha bekapcsolod, azzal további támogatást adsz a rendszernek, amiért hálásak vagyunk, de ha nem, elfogadjuk a döntésedet és örülünk annak, hogy velünk levelezel.

Inaktív fiók

Ha az email címed inaktív, és nem kaptad meg - vagy nem találtad meg - a visszaállításáról küldött levelünket, a Kapcsolat oldalunkon kérj segítséget!

Hasznos infók

A nyitó oldal tetején mindig aktuális napi információkat jelenítünk meg. Az aktuális névnap mellett a holnapi névnap is látható, e mellett a fontosabb valutaárfolyamok és időjárási infók is olvashatók.

Belépés

A levelező belső felületére belépés után jutsz el. Ehhez a login mezőbe írd be felhasználói neved (ez az e-mail címben a @ előtti rész). Nem kell megadni a teljes email címet. Ez után a jelszó mezőben add meg az e-mail címhez a regisztráció alkalmával beállított titkos jelszavadat. A jelszó megadása után az ENTER gomb benyomásával is beléphetsz, nem kell az egérrel a belépési gombra kattintani.

Reklámblokkolók

A belső oldalak nem működnek jól, ha a reklámblokkolók a böngésződben be vannak kapcsolva. A szolgáltatást nem kell teljesen kikapcsolni, de meg kell engedni, hogy a Mailbox.hu név esetében tegyen kivételt. Az AdBlock használata esetén kattints a böngésződ jobb felső sarkában lévő piros kezecskére. A lenyíló ablakban válaszd ki a "Don't run on pages on this domain" menüpontot. AdGuard esetében egyszerűen kattints a lenyíló ablakban a közepén található kis zöld pipára, ezzel engedélyezve mindkét programnál a reklámok megjelenését.

Jelszó csere

Jelszó cseréhez be kell lépni és a Beállítások menün keresztül a Jelszó menüpontra kattintva lehet kezdeményezni a jelszó megváltoztatását.

Elfelejtett jelszó

A regisztráció során megadott másodlagos email cím alkalmas arra, hogy a jelszó elfelejtése esetén oda segítséget tartalmazó levelet küldjünk. Ennek az alternatív email címnek az elérhetőségét regisztráció után és a cím módosítása után is ellenőrizzük. Ha hibát jelez a rendszer, vélhetően inaktív a fiókod, vagy nincs hozzá érvényes másodlagos email cím. Ez esetben üzenj nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül.

Böngészők

A levelező rendszer teljes kihasználásához Windows rendszerekben javasolt a Firefox, Opera vagy a Chrome böngészők használata, Apple eszközökön a Safari böngésző, Linux operációs rendszerben szintén a Firefox. A mobil eszközökön alapértelmezésben működő böngészők használata szintén támogatott. Az Edge böngésző használata nem támogatott.

Választható sablonok (skinek)

Többféle levelezési felületet használhatsz. Kattints a Beállítások menü -> Felhasználói felület menüpontra. Az érkező ablakban Kinézet szekcióban látod felsorolva a választható felületeket. Próbáld ki mindet! Az egyik biztosan tetszeni fog.

Aláírás szerkesztő

Ezt a következő képpen találod meg. Kattints a Beállítások menü -> Azonosítók menüpontra, majd ott az email címedre. Az érkező ablakban egyrészt engedélyezheted az aláírás használatát. Ekkor rögtön adunk egy előre megszerkesztett mintát, amit kedvedre módosíthatsz. Ehhez a Szerkesztő megnyitása nyomógombot kell megkattintani. Ne felejtsd el a szerkesztés végével a Mentés nyomógombra kattintva véglegesíteni az aláírásodat.

Adatok

A regisztrációnál megadott adatokat kijavíthatod, pontosíthatod. A Beállítások menüpontot megkeresve a Személyes adatok menüpontra kattintva éred el az űrlapot. Ugyan itt kezdeményezheted a fiókod törlését is.

iPhone/iPad és Android email app beállítások

Amennyiben a leveleidet mobil eszközön működő levelezőprogrammal is szeretnéd olvasni, a fiók beállításoknál a következőket kell megadni:

IMAP elérés

 • Felhasználói név: a teljes e-mail cím
 • Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
 • Bejövő levelek kiszolgálója: imap.mailbox.hu
 • Port: 143
 • Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
 • Hitelesítési módszer: normál jelszó

POP3 elérés

 • Felhasználói név: a teljes e-mail cím
 • Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
 • Bejövő levelek kiszolgálója: pop3.mailbox.hu
 • Port: 995
 • Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
 • Hitelesítési módszer: normál jelszó

SMTP elérés

 • Felhasználói név: a teljes e-mail cím
 • Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
 • Kimenő levelek kiszolgálója: smtp.mailbox.hu
 • Port: 587
 • Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
 • Hitelesítési módszer: normál jelszó

Asztali PC-n használt programok esetén is (Outlook, Thunderbird, stb.) ugyan ezek az adatok érvényesek.

Korlátozások

Ha azt tapasztalod, hogy a fiókodból nem tudsz levelet küldeni, vagy nem érkeznek meg a leveleid, akkor az alábbiakat javasoljuk:

 • Változtass jelszót!
 • Ne küldj százával leveleket egyszerre. (osztálytalálkozó-, esküvő szervezés, stb.) Egy perc alatt el tudod küldeni a meghívókat 2-3 emailben is, ezt a partner email rendszerek jobban szeretik.
 • Változtass jelszót! Igen, ezt már egyszer mondtuk, de nem győzzük hangsúlyozni. Sokszor az az oka a korlátozásnak, hogy a fiókod jelszavát valahogy kitalálták, és kéretlen levelek küldésére használták. A Micimackó2020 jelszó egyébként technikailag megfelelő, de viszonylag hamar kitalálható.

Elérhetőség

Probléma, észrevétel, javaslat esetén a kapcsolatfelvételi űrlapon lehet bejelentést tenni. Ez elérhető, ha erre a linkre kattintasz: Kapcsolat

Karbantartási napok után - ez a tapasztalat - mindig nagyobb mennyiségben kapunk leveleket az ügyfélszolgálatra. Türelmeteket kérjük, mindenkinek válaszolunk. Ez alkalmasint 2-3 napot is igénybe vesz. Itt is elmondjuk: ha nem jelöltél meg olyan email címet, amit el tudsz olvasni és ahová válaszolni tudunk, akkor a kéréseddel nem tudunk mit kezdeni.