Miért regisztráljak?

Hogy néz ki az email címed, valami1830@akarhol.ize?

A Mailbox.hu-nál nagy valószínűséggel a vezetéknév.keresztnév@mailbox.hu vagy a keresztnév.vezetéknév@mailbox.hu cím még nem foglalt. Ha mégis gyakoribb névre regisztrálnál és ezek foglaltak lennének, automatikusan javasolni fogunk olyan címet, ami biztosan nem foglalt, meglehet, pont az fog megtetszeni.

Magas szintű mobil támogatás

A levelezés kényelmes mobiltelefonos elérése ma már alapkövetelmény. Ettől azonban a Mailbox.hu sokkal többet ad.

Dropbox és Google Drive támogatás

A csatolmányok kezelése - valljuk meg - mobilon nem is annyira egyszerű dolog. Másoknál. A Mailbox azonban támogatja a két legjelentősebb online tárhelyszolgáltató a Dropbox és a Google Drive szolgáltatásait. Ide tárolhatod és innen becsatolhatod a képeidet, videóidat, önéletrajzodat, mindent, amihez elvben kellene az otthoni géped is. Tedd a fontos doksijaidat a felhőbe és legyen kéznél, amikor csak kell!

Egyedi aláírások

Minden leveled végére képpel illusztrált aláírást társíthatsz. Ez lehet az arcképed, lehet egy logó, lehet a hangulatodnak éppen megfelelő fotó, bármi. Tedd személyessé minden egyes leveledet! Ehhez egy nagyon egyszerű szerkesztőt adunk támogatásként.

Többféle kezelő felület

Mindenkinek más az ízlése. Így mi sem egy fix felületet adunk a levelezéshez, próbáld ki mindet, az egyik biztosan jobban fog tetszeni, mint a másik. Van Gmail-szerű elrendezés, van Outlook és úgynevezett Droid nézet is. Kíváncsi vagy? Tudod, hogy nézheted meg. Regisztrálj!

Miért kell fizetni?

Az áram pénzbe kerül. Az internet kapcsolat is. És mi is eszünk, iszunk, tankolunk. Mindemellett a biztonsági szintet is növeli, ha nem engedünk napi több ezer névtelen regisztrációt.

Ha már fizetek, reklámmentes lesz a levelezési felület?

Te döntöd el és ehhez nem kell az ügyfélszolgálatot sem felkeresned: a beállításoknál tetszés szerint kapcsolhatod a reklámokat ki, vagy be. Ha bekapcsolod, azzal további támogatást adsz a rendszernek, amiért hálásak vagyunk, de ha nem, elfogadjuk a döntésedet és örülünk annak, hogy velünk levelezel.

Az ördög a részletekben bújik meg

Apróságoknak tűnnek a fejlesztések, amiket a belépési oldal mellett kihasználhatsz, de ezek mind nagyon hasznos dolgok, és minden belépéskor találkozol velük.

Névnapok

Mindig tudni fogod, milyen névnap van ma. De ekkor már majdnem el vagy késve. Ezért mindig kiírjuk, hogy holnap milyen névnap lesz. Legalább arra fel tudsz készülni.

Árfolyamok

Látni fogod az aktuális EUR (€) és GBP (£) árfolyamokat. Jelenleg ez a két legfontosabb valuta, amivel a magyar felhasználók dolgoznak.

Időjárás

Gyors áttekintést kapsz a napi maximum és minimum hőmérsékletekről. A saját városodra ezek az infók testreszabottan érkeznek a belső felületen.

Hírek minden mennyiségben

A legfrissebb híreket át tudod futni még belépés előtt csaknem egy tucatnyi kategóriában, a gazdasági hírektől a sport és technikai híreken át akár a bulvársajtó infókig. Hacsak ezzel szórakoztatod magad utazás közben a munkahelyedre, már olvasottabb leszel, mint az átlag. A híreket a belső felületen szintén testreszabottan ki tudod magadnak alakítani.

Mindig kell egy másik email cím

Ahogy mi is kérünk másodlagos email címet a regisztrációkor, más rendszerek is kérnek ilyeneket például az elveszített jelszó visszaszerzése végett. Szerezz magadnak egy Mailbox címet, akár elsődleges, akár másodlagos címnek!

Privát szféra

Vannak üzenetek, melyeket célszerű nem a céges levelezésen keresztül kezelni. Válaszd le a magán leveleidet a munkahelyi címedről, cseréld ki a közösségi média (Facebook, Instagram, stb.) kapcsolati címeit is erre!

Függetlenség

Sok mobil- vagy internetszolgáltató ad email címet a szolgáltatása mellé. Szolgáltató váltáskor azonban ezek a címek elvesznek és az erre a címre készített vásárlások, regisztrációk, stb. elérhetetlenek lesznek. A Mailbox független. Ezt használd!

Add meg a kívánt e-mail címet és kezdd meg a regisztrációt:

@mailbox.hu