Súgó

Gyakran feltett kérdések

Ha úgy látod, nem találtál itt választ, küldd el nekünk a kérdésedet. Az ügyfélszolgálat minden megkeresésre válaszol.

Az email szolgáltatást még 1999-ben alakítottuk ki. Igen, akkor még a Gmail sem volt meg. :) Szerettünk volna egy olyan megoldást, ami minden igényünknek megfelel, minden szolgáltatást tartalmaz, ami szükséges és hasznos is egy kényelmes levelezési felülethez. Több szakmai teszten is elnyertük a zsűri elismerő szavait, olyanokét például, mint a PC Magazin vagy a CHIP Magazin. A kezdetektől fogva támogattuk a levelek webes felületű kezelése mellett a levelezőprogramokkal történő munkát, s amint megjelentek a mobiltelefonok, elérést biztosítottunk ezekhez az eszközökhöz is.
Megjegyezhető email cím. Biztonságos levélforgalmat szolgáltatunk a küldéshez és a fogadáshoz is. Többlépcsős és több féle beléptetést alkalmazunk a személyes adatok még erősebb védelméhez. Aláírás szerkesztővel testre szabható a levelek lábléce. És ami szinte sehol máshol nincs: többféle kezelőfelület közül lehet választani.
Némely korlátokkal akár ingyenesen is használható. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy ha valami ingyen van, ott a szolgáltatást használó lesz a termék. Tetszik, vagy nem tetszik, ez az igazság. Semmi sincs ingyen, valakinek valamikor valakinek fizetnie kell. Fizet reklámokkal, adatokkal, statisztikákkal, bármivel, ami az adatokból képezhető, mert a gépeknek áram kell, internet, őrzés, és még sok egyéb dolog. Az ingyenes szolgáltatásunkat kivéve nálunk nincsenek kötelező reklámok, nem szállítunk adatokat, statisztikákat, profil elemzéseket az ezért fizetni nagyon is hajlandó cégeknek. (Az ingyenes csomagban sem!) Mi csak szolgáltatjuk a levelezést, igyekszünk a legjobb tudásunk szerint tenni a kéretlen levelek és a vírusok érkezése ellen, ennek ellentétezlezéseként kérünk díjat a felhasználóinktól. Kevesebbet, mint más szolgáltatók.
Amennyiben a leveleidet mobil eszközön működő levelezőprogrammal is szeretnéd olvasni (ingyenes csomagban ez nem támogatott), a fiók beállításoknál a következőket kell megadni:

IMAP elérés
Felhasználói név: a teljes e-mail cím
Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
Bejövő levelek kiszolgálója: imap.mailbox.hu
Port: 143
Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
Hitelesítési módszer: normál jelszó

POP3 elérés
Felhasználói név: a teljes e-mail cím
Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
Bejövő levelek kiszolgálója: pop3.mailbox.hu
Port: 995
Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
Hitelesítési módszer: normál jelszó

SMTP elérés
Felhasználói név: a teljes e-mail cím
Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad
Kimenő levelek kiszolgálója: smtp.mailbox.hu
Port: 587
Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
Hitelesítési módszer: normál jelszó

Asztali PC-n használt programok esetén is (Outlook, Thunderbird, stb.) ugyan ezek az adatok érvényesek.
A levelező belső felületére belépés után jutsz el. Ehhez a login mezőbe írd be felhasználói neved (ez az e-mail címben a @ előtti rész). Nem kell megadni a teljes email címet, de ha úgy egyszerűbb megjegyezni, használhatod azt is. Ez után a jelszó mezőben add meg az e-mail címhez a regisztráció alkalmával beállított titkos jelszavadat. A jelszó megadása után az ENTER gomb benyomásával is beléphetsz, nem kell az egérrel a belépési gombra kattintani.
A regisztráció során megadott másodlagos email cím alkalmas arra, hogy a jelszó elfelejtése esetén oda segítséget tartalmazó levelet küldjünk. Ennek az alternatív email címnek az elérhetőségét regisztráció után és a cím módosítása után is ellenőrizzük. Ha hibát jelez a rendszer, vélhetően inaktív a fiókod, vagy nincs hozzá érvényes másodlagos email cím. Ez esetben üzenj nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül.
Belépéskor a jelszó megadása után egy biztonsági kódot tudunk küldeni, ha ezt a beállításoknál engedélyezed. Ezt az eljárást kétlépcsős azonosításnak nevezik. A kétlépcsős azonosítással megóvhatod előfizetésed a jogosulatlan hozzáféréstől. Az azonosítás módja lehet mobil applikációra vagy egy másik email címre kiküldött másodlagos azonosító, amit belépés után kell a rendszernek megadni. A legnépszerűbb mobil alkalmazások ehhez ingyenesek, használatuk nagyon egyszerű. Javasoljuk, hogy a lentebb ajánlott alkalmazások közül válassz egyet a telefonod rendszerének függvényében (Apple, Android). A 2FA beállításokat belépés után a Beállítások menüben a Kétlépcsős azonosítás engedélyezése almenüben találod meg.
A belső oldalak nem működnek jól, ha a reklámblokkolók a böngésződben be vannak kapcsolva. A szolgáltatást nem kell teljesen kikapcsolni, de meg kell engedni, hogy a mailbox.hu név esetében tegyen kivételt. Az AdBlock használata esetén kattints a böngésződ jobb felső sarkában lévő piros kezecskére. A lenyíló ablakban válaszd ki a "Don't run on pages on this domain" menüpontot. AdGuard esetében egyszerűen kattints a lenyíló ablakban a közepén található kis zöld pipára, ezzel engedélyezve mindkét programnál a reklámok megjelenését.
Jelszó cseréhez be kell lépni és a Beállítások menün keresztül a Jelszó menüpontra kattintva lehet kezdeményezni a jelszó megváltoztatását.
Többféle levelezési felületet használhatsz. Kattints a Beállítások menü -> Felhasználói felület menüpontra. Az érkező ablakban Kinézet szekcióban látod felsorolva a választható felületeket. Próbáld ki mindet! Az egyik biztosan tetszeni fog.
Ezt a következő képpen találod meg. Kattints a Beállítások menü -> Azonosítók menüpontra, majd ott az email címedre. Az érkező ablakban egyrészt engedélyezheted az aláírás használatát. Ekkor rögtön adunk egy előre megszerkesztett mintát, amit kedvedre módosíthatsz. Ehhez a Szerkesztő megnyitása nyomógombot kell megkattintani. Ne felejtsd el a szerkesztés végével a Mentés nyomógombra kattintva véglegesíteni az aláírásodat.
A regisztrációnál megadott adatokat kijavíthatod, pontosíthatod. A Beállítások menüpontot megkeresve a Személyes adatok menüpontra kattintva éred el az űrlapot. Ugyan itt kezdeményezheted a fiókod törlését is.
A levelező rendszer teljes kihasználásához Windows rendszerekben javasolt a Firefox, Opera vagy a Chrome böngészők használata. Ha nem elérhető a Windows rendszerek alapértelmezett böngészője, innen letölthető: Microsoft Edge. Apple eszközökön a Safari böngésző, Linux operációs rendszerben szintén a Firefox. A mobil eszközökön alapértelmezésben működő böngészők használata szintén támogatott.
Ha azt tapasztalod, hogy a fiókodból nem tudsz levelet küldeni, vagy nem érkeznek meg a leveleid, akkor az alábbiakat javasoljuk: Változtass jelszót! Ne küldj százával leveleket egyszerre. (osztálytalálkozó-, esküvő szervezés, stb.) Egy perc alatt el tudod küldeni a meghívókat 2-3 emailben is, ezt a partner email rendszerek jobban szeretik. Változtass jelszót! Igen, ezt már egyszer mondtuk, de nem győzzük hangsúlyozni. Sokszor az az oka a korlátozásnak, hogy a fiókod jelszavát valahogy kitalálták, és kéretlen levelek küldésére használták. A Micimackó2020 jelszó egyébként technikailag megfelelő, de viszonylag hamar kitalálható.
Probléma, észrevétel, javaslat esetén a kapcsolatfelvételi űrlapon lehet bejelentést tenni. Ez elérhető, ha erre a linkre kattintasz: Kapcsolat.
Karbantartási napok után - ez a tapasztalat - mindig nagyobb mennyiségben kapunk leveleket az ügyfélszolgálatra. Türelmeteket kérjük, mindenkinek válaszolunk. Ez alkalmasint 2-3 napot is igénybe vesz. Itt is elmondjuk: ha nem jelöltél meg olyan email címet, amit el tudsz olvasni és ahová válaszolni tudunk, akkor a kéréseddel nem tudunk mit kezdeni.

Biztonság már a belépésnél

Használj kétlépéses azonosítást a belépéshez! Ez csak néhány applikáció, amelyekkel együttműködünk, még tucatnyi másból is választhatsz. Töltsd le valamelyiket ANDROID telefonodra!

Lastpass

Google Play

Szkenneld be ezt a QR kódot

a mobiloddal

Twilio

Google Play

Szkenneld be ezt a QR kódot

a mobiloddal

Szkenneld be ezt a QR kódot

a mobiloddal

Biztonság iPhone és iPad eszközökön is

Tölts le ezek közül egyet iOS alapú telefonodra vagy válassz mást kedvedre! A kulcsszó a kereséshez: 2FA.

Lastpass

App Store

Szkenneld be ezt a QR kódot

a mobiloddal

Twilio

App Store

Szkenneld be ezt a QR kódot

a mobiloddal

2FA

App Store

Szkenneld be ezt a QR kódot

a mobiloddal

Felhasználási feltételek, adatvédelem

A szabályzat hatálya

Jelen szabályzat a mailbox.hu és postino.hu címen elérhető oldalra terjed ki. Ellenkező kikötés hiányában a szabályzat hatálya nem terjed ki azon adatkezelésekre, melyek az oldal szolgáltatásain keresztül (pl. email tartalomban) megjelenő hirdető harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, egyéb kampányaihoz kapcsolódnak, továbbá olyan honlapok adatkezeléseire, melyekre a mailbox.hu és postino.hu oldalon található hivatkozás vezet.

Az oldal szolgáltatása

A mailbox.hu és postino.hu oldal internetes levelezést biztosító rendszer. Az oldal szolgáltatását igénybe vevő személy (továbbiakban: felhasználó) a jelen szabályzatban foglaltakat köteles betartani. A szabályzat elfogadása a szolgáltatás igénybe vételének feltétele.

A szolgáltatás díja

Az email szolgáltatás az igénybe vett funkciók függvényében ingyenesen, vagy díjfizetés mellett használható. Az ingyenes szolgáltatási csomagban a felhasználók levelezési felületén reklámok jelenhetnek meg. A díjfizetés mellett használt díjcsomagban a reklámmegjelenés kikapcsolható. A díjfizetés éves, két éves, vagy havi, automatikusan megújuló előfizetési csomagban lehetséges. Az előfizetési csomagok díjai a regisztrációs oldalon és az előfizetés megújításának folyamatában tekinthetők meg. A díjak változhatnak, a közzététel napjától érvényesek. A bankkártyás fizetés a Revolut Ltd. kártyaelfogadó rendszer felületén történik. Fizetési információk, bankkártya adatok a szolgáltatásban nem jelenik meg. A Revolut Ltd. (No. 08804411) a Financial Conduct Authority engedélyével rendelkezik a 2011. évi Elektronikus Pénzügyi Szabályzat értelmében (Céghivatkozás 900562). Bejegyzett cím: 7 Westferry Circus, Canary Wharf, London, Anglia, E14 4HD. A szolgáltatás díját havi, éves vagy két éves időtartamra, előre szükséges megfizetni. A szolgáltató nem vállal pénzvisszafizetési garanciát. A szolgáltatás automatikus megújítása addig tart, míg azt bármelyik fél fel nem mondja. A felmondást felhasználói oldalról a személyes adatok kezelésénél a postafiók törlésével lehet kezdeményezni. Bankkártyás fizetés esetén a bankszámla kivonaton elfogadó helyként a Revolut Ltd. fog szerepelni.

Regisztráció, adatlap, felhasználói profil

Az oldal szolgáltatásának igénybe vétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a felhasználónak kötelező megadnia felhasználói nevét, amely egyúttal az e-mail címe előtagja is lesz. A felhasználó e-mail címe a következőképpen épül fel: felhasználói-név@mailbox.hu és felhasználói-név@postino.hu.

A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia nevét és jelszavát. Az adatok a felhasználó azonosítására, továbbá a kapcsolattartásra szolgálnak.

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy alternatív e-mail címet adjon meg. A szolgáltatáshoz megadott jelszó elvesztése esetén, vagy az email fiók törlését megelőző értesítés céljából ez az alternatív email cím használatos.


A megadott adatok valódiságát az üzemeltető nem ellenőrzi.

Személyes adatok kezelése

A felhasználó jogosult a megadott adatainak módosítására és jogosult a regisztrációja törlésére.

A regisztráció, valamint az oldal megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen, naplófájlban rögzített adatok csak statisztikai célra kerülnek felhasználásra, azokat 30 napon túl a rendszer automatikusan törli.

A kezelt adatokat törvényi rendelkezése hatósági megkeresésekre harmadik személy részére továbbításra kerülnek.
A Mailbox.hu a Google Inc. analitikai és reklámkiszolgáló szolgáltatásait használja. Ezen szolgáltatásokhoz kapcsolódó Adatvédelmi Irányelvek, Általános Szerződési Feltételek itt olvashatóak: https://policies.google.com/privacy?hl=hu-HU

A Szabályzat módosítása

Jelen szabályzatnak nincs időbeli hatálya, bármikor módosítható. A felhasználó dönthet a módosítás elfogadásáról, vagy ennek hiányában a regisztrációja törléséről.

A felhasználók felelőssége, regisztráció törlése

A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja.

A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók érdekeit sérti. Jogellenes, ha a felhasználó mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül teszi közzé, vagy cselekményével, kommunikációjával más becsületét, jó hírnevét, szellemi alkotásokhoz fűződő jogait sérti. Minden felhasználó köteles tartózkodni a rasszista, valamely vallást, vagy kisebbséget sértő megnyilvánulásoktól, továbbá minden obszcén, trágár, illetve egyéb olyan megnyilvánulástól, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen.

A felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. A felhasználó köteles:

  • tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely az oldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat;
  • tartózkodni kéretlen reklámlevelek (spam) küldésétől;
  • tartózkodni olyan jellegű levelek küldésétől, amelyek akár méretük, akár tartalmuk, akár csatolmányuk okán alkalmas arra, hogy azzal a rendszerben vagy a címzett rendszerében kárt okozzon, vagy a rendszer működését bármely módon hátráltassa.

A felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal működésének megzavarását, akadályozását vonja maga után. A felhasználó nem folytathat olyan tevékenységet, amely az oldal informatikai biztonságát veszélyezteti, vagy valamely termék, szolgáltatás reklámozására irányul.

A szabályzatot sértő felhasználó az oldalról kizárható, regisztrációja törölhető.

A felhasználó regisztrációja és postafiókja a szolgáltatási díj nem teljesítését követően 90 nap után megszűnik.

Felelősség, szavatosság kizárása

A szolgáltatás szünetmentessége nem szavatolt, a működési zavarok által okozott problémák és a felhasználók magatartásáért a felelősség kizárva.

Üzemeltető

Üzemeltető: Yellow Hashtag OÜ.
Regisztrációs szám: 16148756. 
Adószám: EE102481653
Cím: Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 5, 10145. Estonia
Kapcsolatfelvétel: https://yellowhashtag.com/contact

Többféle levelezési felület

Hol szereted a kezelő ikonokat? Bal, vagy jobb oldalon? Esetleg felül? 
Ne feledd: minden felületünknek van sötét - DARK MODE - változata is.

DÍJCSOMAGJAINK

A feltüntetett díjak havidíjak.

2,00 EUR

ARANY
Reklámmentes: IGEN
Tárhely: 2 GB
EZT KÉREM

3,00 EUR

GYÉMÁNT
Reklámmentes: IGEN
Tárhely: 5 GB
EZT KÉREM

199 EUR

ÖRÖKÖS
Reklámmentes: IGEN
Tárhely: 25 GB
EZT KÉREM